Якої фірми вибрати кондиціонер: кращі виробники кондиціонерів — Київ Комфорт

Якої фірми вибрати кондиціонер: кращі виробники кондиціонерів


Кращі фірми кондиціонерів: який бренд вибрати?

Якої фірми вибрати кондиціонер: кращі виробники кондиціонерів фото 1

Попит на кліматичне обладнання підвищується у весняно-літній період, тому питання про ті, який виробник кондиціонерів краще, знову стає актуальним.

Клієнти, що мають справу з електронною побутовою технікою, мають індивідуальні погляди на компетентность тієї або іншої марки. Одних в обладнанні приваблює ціна, інших — простий дизайн в поєднані з пакетом різноманітних опцій.

Кондиціонери, як холодильники, газові плити, мікрохвильові печі або телевізори, представлене в декількох базових категоріях, критеріями яких є:

  • потужність;
  • функціонал;
  • параметри;
  • матеріал виготовлення;
  • термін служби;
  • ціна.

Країна і компанія-виробник часто виступають гарантом якості обладнання. Якщо ви не знаєте, якої фірми купити кондиціонер, довіртеся чужого досвіду — і вибирайте марку з відгуків, рекомендацій користувачів.

На сучасному ринку кліматичного устаткування уявлень широкий вибір кондиціонерів на будь-який смак і гаманець. Домінують південнокорейські, китайські і японські компанії, що орієнтуються на європейський купівельний сегмент.

На смак і колір: кондиціонери якої марки краще

Сучасні фірми кондиціонерів та інших побутових систем пропонують обладнання у кількох категоріях, не переступаючи кордону співвідношення ціни і якості.

Вибираючи марку, уважно ознайомтеся з її каталогом. Навіть якщо кондиціонер передбачається використовувати від випадку до випадку, він повинен бути автоматичним і оснащеним надійною системою фільтрації повітря.

У категорії преміальних апаратів зосереджені високотехнологічні продукти японських марок. Така побутова клімат-система коштує недешево, але цілком компенсує собі:

  • граничної надійністю (заводський шлюб виявляється досить рідко – приблизно у 0,3% апаратів);
  • довгим терміном служби без ремонту (до 15 років);
  • багатим опціоном;
  • вбудованими модулями самодіагностики;
  • широким діапазоном робочих температур;
  • низькою гучністю і відсутністю вібрацій, тощо

У категорії кондиціонерів середньої вартості представлено абсолютна більшість марок. Вибір прагматиків цілком виправданий: при терміні служби до 12 років, апарати наділені всіма необхідними функціями, а показник заводського шлюбу хоч і трохи «піднятий» (до 1%), все одне залишається низьким.

Обладнання економічного класу гарантовано пропрацює до 7 років, при цьому відсоток заводського шлюбу не піднімається вище 2%. Апарати даної категорії обладнані пакетом необхідних функцій та мають деякі обмеження в діапазоні зовнішніх температур. Моделі економ-класу – ідеальний вибір для ситуативного кондиціонування повітря, наприклад, з травня по вересень.

При виявленні заводського шлюбу, переживати не варто: якщо ви придбали кондиціонер в офіційному магазині за всіма правилами покупки, гарантія вирішить всі питання.

Топові фірми кондиціонерів – з реалізацією в Україні

Отже, який же виробник кондиціонерів краще для наших кліматичних умов?

  • Рейтинг відкриває продукція японської марки Daikin, яка на ринку кліматичного устаткування - понад 40 років (а це значить, що кондиціонери Daikin заслуговують на довіру). Агрегати класу «А» встановлюють в офісах, установах, житлових і комерційних об'єктах. Виробник гарантує високу якість елементів. Продуктивність і екологічність – головний пріоритет марки, в цілому, компанія виробляє до 2,5 млн апаратів на рік.
  • Ще один лідер ринку – Mitsubishi, відомий, зокрема, інноваційними напівпромисловими кондиціонерами і недорогими моделями інверторного типу. У системах передбачені різні автоматичні режими – наприклад, іонізація повітря, що важливо для будинку або квартири в густонаселеній місцевості.
  • Ветераном ринку вважається компанія Toshiba, що займається випуском побутової техніки більше 120 (!) років. Кондиціонери бренду широко представлене у середньому ціновому відсіку. На користь лінійки – різноманітність опцій, якість збірки, оригінальний дизайн.
  • Енергоефективні кондиціонери Hitachi займають нішу в середній і преміальної цінової категорії. Зручні спліт-системи встановлюють у більшості об'єктів житлового та комерційного призначення. Апарати практично безшумні і досить прості в сервісі, що по достоїнству оцінили тисячі співвітчизників.
  • Кондиціонери південнокорейської компанії LG – еталон балансу «ціна-якість». Марка, давно стала «народною», пропонує апарати середнього і преміального цінового сегменту для офісів, організацій, квартир і будинків.
  • У цієї категорії представлені продуктивні багаторежимні кондиціонери від Samsung і Panasonic (тренд сезону — ергономічні іонізуючі спліт-системи, фільтруючі і генерують кисень).

Кондиціонери якої марки краще – вирішувати, звичайно ж, покупцеві, спираючись на технічні та цінові дані представленого ряду виробників.

Популярні продукти