Огляд мобільних кондиціонерів - переваги і недоліки — Київ Комфорт

Огляд мобільних кондиціонерів - переваги і недоліки


Абсолютно все про кондиціонерах і марки кондиціонерів покупцеві знаті зовсім необов'язково, проте мати уявлення про продукцію світових виробників, принципи вибору кондіціонера і розбиратися хоча б на найпростішому рівні в техніці монтажу вам просто необхідно. Хоча останню задачу можна опустити, якщо ви виберете мобільну модель.

Огляд мобільних кондиціонерів - переваги і недоліки фото 1

Мобільні кондиціонери: огляд переваг і недоліків

Мобільний кондиціонер являє собою стильний єдиний моноблок, який об єднав у собі конструктивні особливості віконних стаціонарних моделей і гідності спліт-систем.

Головна перевага мобільних агрегатів - відсутність необхідності в професійному монтажі. Покупець може самостійно встановити мобільний кондиціонер відразу ж після покупки. Досить включити кабель кондіціонера в електромережу, приєднати до випускного отвору гофрований шланг і вивести край шланга в спеціальний отвір в стіні або в вікно.

Крім того, важливою перевагою мобільних кондиціонерів є можливість їх пересування. Такий кондиціонер можна брати з собою на дачу, переміщати з однієї кімнати в іншу і навіть використовувати в торгових приміщеннях, складах, кіосках та ін.

З недоліків мобільних кондиціонерів слід виділити: значний рівень шуму, досить високі ціни практично на всі марки кондиціонерів, а також скупчування конденсату в інтегровану в корпус ємність, воду з якої регулярно потрібно виливати. Однак в умовах сучасного ринку всі ці недоліки можна сміливо виключити. Багато виробників, наприклад, MIDEA і Electrolux, випускають на ринок практично безшумні моделі мобільних кондиціонерів. Крім того, деякі торговельні марки, такі як GREE, MIDEA, IDEA, представлене досить економічними модельними рядами товарів, доступних кожному покупцеві.

Дізнатися докладну інформацію про мобільні кондиціонери (огляд технічних характеристик, ціни, відгуки) можна на сайті компанії "Київ Комфорт" kievkomfort.com.ua.

Популярні продукти