Сервісне обслуговування та ремонт кондиціонерів — Київ Комфорт

Сервісне обслуговування та ремонт кондиціонерів


Будучи компанією повного циклу, "Київ Комфорт" надає всі необхідні послуги в сфері кондиціонування приміщень: від продажу кліматичної техніки до її обслуговування і ремонту.

Незважаючи на переконливі поради фахівців про те, що кліматичне обладнання потребує регулярного сервісного обслуговування для забезпечення ефективної та довгострокової експлуатації, багато власників кондиціонерів ігнорують цю вимогу. Між тім, несвоєчасний догляд за технікою може призвести до таких наслідків, як: збільшення енергоспоживання, зменшення ресурсу роботи поломка кондиціонера. Крім незручностей (особливо в теплу пору року), ремонт кондиціонерів в Києві призводить до значних витрат фінансів.

Ще одна причина, чому кондиціонери вимагають своєчасного обслуговування, – засмічення повітряного фільтра. Якщо вчасно не провести очистку, значно знизитися ефективність роботи обладнання, а також почнеться розмноження хвороботворних організмів, що, в свою чергу, може стати причиною погіршення здоров'я мешканців.

Компанія "Київ Комфорт" надає послуги з сервісного обслуговування та ремонту кондиціонерів будь-яких моделей і виробників. Заправка, чистка та усунення поломок кліматичної техніки здійснюється висококваліфікованими фахівцями, які мають значний досвід і знання в даній сфері. Ми націлені на довгострокову співпрацю зі своїми клієнтами, тому виконуємо свою роботу на найвищому рівні. Звернувшись до нас за допомогою, Ви можете бути повністю впевненими в тому, що Ваша техніка потрапила в надійні руки.

На всі ремонтні роботи надається гарантія.

Популярні продукти