Коротко про мультизональних системах — Київ Комфорт

Коротко про мультизональних системах


Коротко про мультизональних системах фото 1

Раніше, коли потрібно було створити сприятливий мікроклімат в котеджі або великій квартирі, установка системи кондиціонування ставала справжньою проблемою. Варіантів було два: або монтувати кілька спліт-систем, псуючи фасад будівлі, або купувати канальний кондиціонер, який зменшує корисну висоту приміщення і виключає можливість регулювання температури в кожній кімнаті окремо. Однак у 1982 році вихід був знайдений – компанія Daikin випустила першу в світі автоматизовану центральну мультизональну систему кондиціонування, що отримала назви VRV-система (для техніки цієї торгової марки) і VRF (для кондиціонерів інших брендів).

Мультизональні системи кондиціонування дозволяють охолоджувати повітря в декількох приміщеннях одночасно, підтримуючи в кожному індивідуальну температуру. На відміну від стандартних спліт-систем, вони дають можливість значно заощадити фінанси, час і вільний простір. Найсучасніші моделі передбачають використання в рамках VRF-системи 3-4 зовнішніх і до 30 внутрішніх блоків. При цьому перші можна монтувати там, де вони не будуть псувати зовнішній вигляд будинку (наприклад, на даху).

VRV СИСТЕМИ

VRV спліт (Variable Refregerant Volume) – це система кондиціонування з автономною роботою внутрішніх блоків, розроблена компанією Daikin. Вона відрізняється економною продуктивністю і виробляє рівно стільки холоду (тепла), скільки вимагає встановлений режим роботи.

VRV система Daikin розрахована як на обігрів, так і на охолодження. Вона оснащена потужним зовнішнім блоком, який чутливо реагує на будь-які зміни температури. VRV системи Daikin здатні працювати в декількох режимах одночасно підтримувати до 40 внутрішніх блоків.

VRF СИСТЕМИ

VRF (Variable Refregerant Flow) – це інтелектуальна система кондиціонування, яка дозволяє створити комфортну температуру в багатоповерховому будинку. В її основі лежить трубопровід з 2-3 труб, до якого приєднуються внутрішні блоки.

Двохтрубна VRF-система здатна працювати тільки в одному режимі обігріву чи охолодження), трехтрубная – в двох режимах одночасно.

Компанія «Київ Комфорт» реалізує мультизональні кондиціонери від провідних світових виробників. Наші фахівці професійно вислухають всі ваші побажання і підберуть для Вас найбільш підходящу мульти-спліт-систему.

У компанії "Київ Комфорт" Ві можете придбати VRV-системи Daikin, а також мультизональні системи Mitsubishi Electric, Toshiba і інших брендів.

Популярні продукти