Який кондиціонер купити? — Київ Комфорт

Який кондиціонер купити?


Сучасний ринок пропонує величезний вибір кліматичної техніки різних типів і брендів. Побутові, промислові, канальні, інверторні; Daikin, Panasonic, LG – список настільки великий, що вибір необхідної моделі виявляється досить складним завданням.

Щоб знаті, який кондіціонер купити, необхідно керуватися декількома правилами. В першу чергу слід визначитися з потужністю агрегату. Для цього Вам потрібно заміряти площа приміщення, в якому планується встановлювати кондиціонер, і повідомити її менеджерів нашої компанії. Як правило, для стандартної житлової кімнати середніх розмірів достатня кондіціонера потужністю 2-2,5 кВт.

Ще одне важливе питання, яке хвилює багатьох покупців: на якій торговій марці краще зупинити вибір? Тут важливу роль грає ціна, оскільки не всі можуть дозволити собі купити кондиціонери дорогих брендів. Якщо ж у Вас є така можливість, віддайте перевагу лідерам в області кліматичного обладнання – японської торгової марки Daikin, очолює рейтинг кондиціонерів, а також Mitsubishi Electric, яка завоювала бездоганну репутацію серед споживачів. Останні є справжніми рекордсменами за кількістю позитивних відгуків. Наприклад, інверторні моделі цього бренду володіють самим низьким рівнем шуму (всього 21 дБ) серед всіх кондиціонерів, існуючих у світі.

Якщо ж Ваш бюджет обмежений, але Ви хочете придбати продукцію, яка б мала відмінне співвідношення ціна-якість, радимо Вам звернути увагу на таких виробників, як Cooper&Hunter, NeoClima, Honda, Midea та інші.

Однак у будь-якому випадку, плануючи покупку кондіціонера, не поспішайте з вибором і не бійтеся консультуватися з фахівцями. Адже дана техніка купується не на один рік і від якості її роботи залежить Ваше самопочуття в спекотні літні дні.

Популярні продукти