Види і характеристики кондиціонерів — Київ Комфорт

Віді і характеристики


З наближенням літа все більш затребуваною стає інформація про кондиціонуванні приміщень. Нижче наведена загальна класифікація кліматичного устаткування, яка дозволить споживачеві більш впевнено орієнтуватися у виборі даної техніки. Таким чином, на ринку розрізняють такі види кондиціонерів:

  • побутові;
  • напівпромислові;
  • продаж.

 

Також класифікація обладнання можлива по конфігурації, потужності і типу монтажу. Ми ж розглянємо побутові та напівпромислові типи кондиціонерів, які часто можна зустріти в наших будинках, квартирах і офісах. Великий вибір таких систем уявлень на сайті kievkomfort.com.ua.

Побутове обладнання призначене для обслуговування приміщень площею до 100 кв. м Згідно характеристиці кондиціонера напівпромислового типу, він розрахований на приміщення до 300-350 м кв. Розглянємо його модифікації:

  • Віконні кондиціонери – можуть і охолоджувати, і обігрівати приміщення. Вони монтуються у вікно, але мають ряд недоліків: гучна робота, вимога, що полягає у відсутності штор, неможливість використання зі склопакетами. Плюсом таких систем є їх низька ціна.
  • Переносні мобільні кондиціонери – теж виконують функції охолодження та обігріву, однак вони дуже галасливі, вимагають зливу конденсованої рідини і малопотужні. Головні переваги: необов'язковий язковий язковість монтажу і можливість переміщення, тому такі системи відмінно підходять для квартири.
  • Настінні кондиціонери – найбільш часто зустрічаються в побуті і в малих офісах. Смороду застосовуються як опалювальні та охолоджувальні системи, що управляються пультом, працюють тихо і не вимагають додаткового догляду. Мінусом цих спліт-систем є складність і дорожнеча монтажу.
  • Касетні кондиціонери – розраховані на установку внутрішнього блоку безпосередньо в підвісну стелю. Вони естетичні і мають велику потужність, але коштують відносно дорого.

Популярні продукти