Потрібен іонізатор повітря в кондиціонері — Київ Комфорт

Потрібен іонізатор повітря в кондиціонері


Іонізатор повітря в кондиціонері: наскільки важлива ця функція?

Потрібен іонізатор повітря в кондиціонері фото 1

Чи потрібен іонізатор повітря в кондиціонері – питання, яке цікавить кожного покупця, який вивчає технічні характеристики інноваційної кліматичної техніки. Опція відносно молода, а тому для деяких користувачів, звиклих до кондиціонерів класичних зразків, абсолютно незрозуміла.

Безозоновый іонізатор був розроблений американцями з метою збільшення в повітрі концентрації негативних іонів: з 15 тисяч одиниць на 1 см3 до 30 тисяч.

На вітчизняному ринку кондиціонери з іонізаторами з'єднання єднання єднання явилися на початку 2000 років. Системи іонізації повітря входять в заводську комплектації обладнання від провідних сегментних марок:

  • Toshiba;
  • Samsung;
  • Panasonic і т. д.

Повітря, насичений аніонами, надає сприятливу дію на організм людини, що і пояснює зростаючу популярність кондиціонерів, обладнаних функцією іонізації повітря.

З іонізацією і без: як досягти максимального ефекту чистого повітря?

Навіщо в кондиціонері потрібен іонізатор повітря? На це питання вже відповіли десятки тисяч споживачів кліматичного обладнання, свідомо змінили звичайні моделі кондиціонерів на іонізуючі, воздухоочистные.

Щоб зрозуміти важливість цієї опції, з'єднання єднання єднання з'єднання єднання з'єднання необхідно з'ясувати, яка роль негативних іонів у навколишньому середовищі. Середній показник аніонів, що виробляються кондиціонером з функцією іонізації, становить близько 20 тис. одиниць на 1 см3 повітря. У природних умовах такої повітря людина буде вдихати в лісі, біля річки або водоспаду.

Елементи з негативним зарядом, що знаходяться в повітрі, діють на людину сприятливо. Чистий, практично природний повітря рекомен-дованих дітям, вагітним, тим, хто піклується про своє самопочуття, а також людям з:

  • алергічними захворюваннями;
  • недугами органів дихання;
  • астмою.

Чиста екологія тепер доступна навіть у густонаселених міських районах, де загазованість від вихлопних газів перевищує норми в рази! Кондиціонери з іонізацією і антибактеріальним ефектом, з опцією очищення повітря від забруднень, неприємних запахів і т. д., встановлюють в житлових будинках і квартирах, а також у приміщеннях масового користування (офісах, школах, лікарнях, банках і т. д.)

Принцип роботи іонізатора гранично простий:

  • модуль іонізації розташований в середині внутрішнього блоку спліт-системи або кондіціонера;
  • між електродами модуля виникає висока напуга, що впливає на водяний пар;
  • пар розпадається на позитивні іони (Н+) і негативно заряджені (О2-);
  • аніони, при виході з кондіціонера, поширюються по всій території дії кондіціонера.

Чи потрібен іонізатор повітря в кондиціонері для вашої оселі – вирішувати, звичайно ж, вам. Корисна функція – запорука вашого здоров'я, тому подбайте про нього правильно.

Популярні продукти