Рейтинг кондиціонерів — Київ Комфорт

Рейтинг кондиціонерів


Купуючи кондиціонер, кожен хоче отримати надійну техніку, справно працюючу на протязі довгих років. Але як зробити правильний вибір, якщо Ваші знання щодо кліматичного обладнання далекі від професійних? У цьому випадку грамотно підбирати кондиціонери допомагають дані рейтингів, регулярно складаються досвідченими фахівцями на основі статистики продажів і частоту поломок даної техніки.

У цьому рейтингу брали участь побутові кондиціонери різних марок. До уваги бралися такі основні параметри, як надійність, якість, рівень сервісного обслуговування та ціна.

Кондиціонери преміум-класу. Лідерами рейтингу є відомі світові виробники Mitsubishi Electric і Daikin. Рівень надійності кліматичної техніки цих торгових марок настільки високий, що вона здатна працювати без капітальних поломок протягом десяти років, вимагаючи лише своєчасного сервісного обслуговування. Кондиціонери преміум-класу не тільки довговічні, але і по іншим характеристикам (низький рівень шуму і кількість споживаної електроенергії) значно випереджають своїх суперників.

Високий рівень. Виробники, які зайняли цю сходинку, пропонують широкий модельний ряд кондиціонерів, володіють високою якістю, гарною оснащеністю і великим набором функцій. В цей розділ потрапили такі бренди: Mitsubishi heavy, Panasonic, Toshiba, Нitachi, McQuay, Sharp.

Середній рівень. Cooper&Hunter, Dekker, NeoClima, Honda, Galanz, Lessar, Midea – ці кондиціонери відстають за показниками від попередньої групи, альо в тій же година характеризуються відмінним співвідношенням ціна–якість. Вищеперелічені торгові марки підійдуть у тому випадку, якщо Ваш сімейний бюджет обмежений.

Ми сподіваємося, що при виборі кондиціонера цей рейтинг допоможе Вам зробити правильну покупку.

Популярні продукти