Скільки коштує кондиціонер з установкою. Вартість монтажу кондиціонера — Київ Комфорт

Скільки коштує кондиціонер з установки. Вартість монтажу кондіціонера


Питання, скільки коштує кондиціонер з установки, хвилює кожного покупця кліматичного обладнання, адже ціни на монтажні роботи становлять істотну частку вартості товару. Однак перш ніж вибрати найдешевший варіант, варто згадати про те, що саме від правильного монтажу на 90 % залежить якість і термін служби агрегату.

Якісні послуги не можуть коштувати дешево, альо смороду можуть коштувати цілком помірно. Політику помірних цін і веде компанія "Київ комфорт", покликана створювати ідеальний мікроклімат в кожному домі!

Монтаж кондиціонерів: ціноутворення

Вартість монтажу кондіціонера безпосередньо залежить від рівня складності робіт, від кількості матеріалів, використовуваних додатково, а також від потужності самого кондіціонера.

Стандартний пакет послуг по здійсненню монтажу кондіціонера включає у собі: кріплення зовнішнього блоку під вікно, внутрішнього корпусу - на суміжну до фасадної стіни, а також прокладку фреонової магістралі довжиною до 3 метрів. Вартість монтажу еквівалентна 100 доларам США і поширюється на встановлення агрегатів з маркуванням 07, 09, 10.

Необхідність надання додаткових послуг (подовження електричного кабелю або фреонової магістралі, дозаправка кондіціонера фреоном, демонтаж старої кліматичної системи, штроба стіни під міжблочні комунікації, висотні роботи тощо) обумовлюються з кожним клієнтом в індивідуальному порядку після огляду об'єкта.

Дізнатися, скільки коштує кондиціонер з установки потужністю від 3,5 кВт, а також ознайомитися з переліком надаваних нами послуг та орієнтовними цінами ви зможете на сайті kievkomfort.com.ua.

Популярні продукти