Догляд за кондиціонером — Київ Комфорт

Догляд за кондиціонером


Догляд за кондиціонером, як і за будь-якою іншою побутовою технікою, істотно продовжує термін його експлуатації. Прилади та обладнання, створені для багаторічної служби, зазвичай мають гарантійний і практичний термін використання, останній з яких тим довше, чим більш коректно використовується техніка.

Оскільки кондиціонер – пристрій більш вимоглива, ніж чайник або праска, ставлення до нього має бути більш уважним. Так, для безпечної та правильної його служби необхідно дотримуватися трьох простих правил:

  • слідувати інструкції з експлуатації пристрою;
  • періодично очищати фільтри внутрішнього блоку;
  • один-два рази в рік проводити профілактику.

 

Довіряти профілактику роботи кондиціонера краще фахівцям, які проведуть повну діагностику приладу, перевіряють працездатність всіх систем, наявність фреону і, при необхідності, здійснять його дозаправку. Вартість такої послуги не порівняти з тією гарантією комфорту і безпеки, яку вона забезпечує. На сайті kievkomfort.com.ua ви можете дізнатися вартість супроводжуючих профілактичних робіт чищення кондиціонерів, а також запросити майстра за багатоканальним телефоном у Києві: 332-19-25.

Існує безліч інструкцій, де описано, як швидко і легко почистити побутовий кондиціонер в домашніх умовах. Зазвичай така чистка полягає у звільненні фільтрів внутрішнього блоку від пилу. Якщо ви вирішили робити це самостійно, спочатку слід ознайомитися з керівництвом по експлуатації вашої моделі, де є покрокова інструкція, як зняти фільтри для чищення. Промивати решітки слід перед кожним сезонним запуском кондиціонера і не рідше 1-2 разів в тиждень в період активного використання.

Популярні продукти