Вибираємо правильний кондиціонер разом, або Як вибрати хороший кондиціонер? — Київ Комфорт

Вибираємо правильний кондиціонер разом, або Як вибрати хороший кондиціонер?


Підібрати кондиціонер, який забезпечить комфортний мікроклімат в приміщенні, прослужити не один десяток років і порадує своєю економічністю, - складні завдання, впоратися з якою вам допоможе компанія "Київ Комфорт". Ми знаємо відповідь на питання: "Як вибрати хороший кондиціонер?" Все банально просто - будь-який кондиціонер буде радувати вас приємною свіжістю влітку і зігріватиме теплом у міжсезоння, якщо його потужність буде відповідати площі і технічним характеристикам приміщення.

На сайті kievkomfort.com.ua з нашою допомогою ви легко зможете вибрати оптимальний варіант кліматичної системи, виходячи з габаритів і особливостей конкретного приміщення, ваших особистих пріоритетів і фінансових можливостей.

Основною формулою, якою слід керуватися при виборі кондіціонера, вважається співвідношення потужності агрегату на охолодження повітря до загальної площі кондиціонованого приміщення: 1 кВт на 10 квадратних метрів, або 25-30 метрів кубічних обсягу кімнати. Зважаючи на те, що ця формула не враховує додаткових потоків тепла від людей, що знаходяться в кімнаті, а також вікон, дверей та ін., краще вибирати кондиціонер з певним запасом потужності, щоб компенсувати теплопритоки.

Як правильно підібрати кондиціонер з точки зору "опціональною начинки"

Сучасні виробники пропонують споживачам унікальні кліматичні системи, оснащені функціями обігріву, вентиляції, фільтрації, іонізація, осушення повітря. Кожна додаткова опція кондіціонера позначається, відповідно, на підвищення його ціни.

Необхідність в мультифункціональних кондиціонерах повинна обумовлюватись особливостями приміщення: вогкість, відсутність адекватної опалювальної системи, несприятлива екологічна обстановка на вулиці і пр. В іншому випадку це скоріше буде зайвою тратою коштів. Хоча при наявності можливостей і бажання завжди можна мати в будинку найсучаснішу, економічну та інноваційну техніку - чому б і ні!

Кондиціонери: як обрати виробника

Вітчизняний ринок кліматичного обладнання перенасичений товарами в широкому ціновому діапазоні. Тут представлені як всесвітньо відомі бренди, так і молоді малознайомі торгові марки. Незважаючи на те, що другі часто пропонують більш доступні ціни та вигідні умови покупки товару, ми рекомендуємо віддавати перевагу перевіреним часом і мільйонами споживачів відомим брендам: Cooper & Hunter, Mitsubishi Heavy, Toshiba, Mitsubishi Electric, Hitachi, Panasonic, Gree, Daikin, Electrolux, LG і ін, що надає на свою продукцію гарантію якості.

Популярні продукти