Продаж і установка кондиціонерів в Київській області — Київ Комфорт

Продаж і установка кондиціонерів в Київській області


Компанія "Київ Комфорт" пропонує повний спектр послуг у сфері кондиціонування, призначених для створення у Вашому будинку, квартирі або офісі сприятливою, затишної атмосфери. Звернувшись до нас, Ви можете розраховувати не тільки на допомогу у виборі кондіціонера, альо і на кваліфіковану установку агрегату, і на проведення своєчасного сервісного обслуговування.

У нашому каталозі Ви знайдете кліматичну техніку різних типів (побутові та промислові кондиціонери) і брендів (Daikin, Mitsubishi, LG та інших торгових марок). Менеджери компанії підберуть модель, яка буде максимально відповідати Вашим вимогам до даного обладнання, і забезпечать оперативну доставку за вказаною Вами адресою.

Працюючи в сфері кондиціонування, ми прагнемо, щоб всі наші клієнти, насолоджуючись приємною прохолодою, згадували нас з вдячністю. І ми знаємо, яке величезне значення має безперебійна робота кліматичного обладнання. Купити кондиціонер – це лише півсправи. Ще дуже важливо правильно його встановити. І в цьому також допоможе Київ Комфорт"! Фахівці компанії здійснюють професійний монтаж і вирішують найскладніші технічні завдання.

Наші кондиціонери доступні всім жителям Київської області. Бровари, Ірпінь, Обухів, Боярка, Бориспіль – ми здійснюємо продаж і безкоштовну доставку кліматичної техніки в будь вказані х міст.


ВИБРАТИ МАРКУ:

Популярні продукти